Més de 3.500 infants visiten el Parc de Nadal de Montornès

Ha estat una xifra d'assistència rècord en la seva quinzena edició

Cultura

Inflables i un rocòdrom van ser algunes de les activitats
Inflables i un rocòdrom van ser algunes de les activitats | Ajuntament de Montornès

El Parc de Nadal Infantil de Montornès va rebre l'assistència de més de 3.500 persones, entre el 27 i el 30 de desembre, a la carpa polivalent El Sorralet, de manera que va assolir així un rècord d'assistència en la seva quinzena edició. L'Esplai Panda va gestionar la proposta i va organitzar activitats ben variades com inflables, escalar un rocòdrom, un espai per a nadons, un espai de maquillatge i jocs de taula.

El parc va oferir cada dia espectacles d'animació infantil, espectacles de ciència divertida i tallers en els quals els infants van poder dissenyar la seva pròpia xapa, fer l'arbre de Nadal més dolç o planxar el seu hivern en format de píxel. A més, entitats locals com el Club d'Escacs, el Club d'Handbol, el Club d'Atletisme i la Colla de Gegants van organitzar activitats per als nens i nenes.

I com ja és habitual, el Parc de Nadal Infantil va tornar a ser solidari. El 85% de la recaptació està destinada al viatge de final de curs de l'alumnat de 4t d'ESO de l'Institut Marta Mata i de l'Institut Vinyes Velles. Com a contrapartida, el jovent va participar activament al parc oferint diferents serveis. El 15% restant es destina a l'associació ACATHI, que treballa per garantir els drets de les persones refugiades LGTBI+.

D'altra banda, més de 400 joves van assistir entre el 27 i el 29 de desembre al Parc de Nadal jove al Pavelló Municipal. Hi va haver jocs de taula, inflables, Scalextric, tornejos de PlayStation 4, futbolí o ping-pong. El departament municipal de Joventut va organitzar les activitats amb la col·laboració de l'alumnat dels instituts del municipi, que van participar en la coordinació d'algunes propostes.

Edicions locals