Quatre dies per gaudir del Parc de Nadal infantil de Montornès

També hi haurà un parc juvenil al pavelló

Cultura

Quatre dies per gaudir del Parc de Nadal infantil de Montornès
Quatre dies per gaudir del Parc de Nadal infantil de Montornès | Ajuntament de Montornès

La carpa polivalent El Sorralet acollirà des del dijous 27 fins al diumenge 30 de desembre (de 16.30 h a 20.30 h) la 15a edició del Parc de Nadal Infantil. L'Esplai Panda presentarà en aquesta ubicació una proposta lúdica, assequible i de qualitat per als infants de fins a 12 anys dins del període de vacances escolars al Nadal.

El preu de l'entrada és de 3 euros per als infants, però hi ha descomptes per a famílies nombroses o monoparentals, i es poden comprar abonaments per tots els dies. L'entrada de persones adultes i nadons és gratuïta.

Un any més, la recaptació és solidària. Un 85% està destinada als viatges de fi de curs dels alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Marta Mata i de l'Institut Vinyes Velles. Els alumnes, de fet, oferiran diversos serveis al parc. El 15% restant es destina a l'associació ACATHI, que treballa pels drets de les persones refugiades LGTBI+.

Per altra banda, el departament municipal de Joventut també organitza un Parc de Nadal destinat als joves, a partir de 1r d'ESO. Es tracta del vuitè any consecutiu que es fa, amb inflables, tornejos de PlayStation4, Just Dance, circuit d'Slot o una carpa de ball, entre d'altres. Serà al Pavelló Municipal del 27 al 29 (de 17 h a 21 h) i l'entrada és gratuïta.

Visita del Pare Noel i del Tió

La plaça del Poble serà dissabte (de 17 h a 20 h) el centre de les activitats nadalenques al municipi. Durant tota la tarda, la plaça acollirà la visita del Pare Noel i es farà cagar el Tió de Nadal. També hi haurà xocolata calenta i dolços per menjar, així com un tren infantil elèctric a vies, maquillatge de fantasia, un superfutbolí i un photocall sota el nom de Bola de neu. Les activitats són gratuïtes i estan organitzades per la Comissió de festes de Montornès Nord.

Edicions locals