L'Escola d'Hoteleria exposarà obres artístiques a les parets del seu restaurant

El centre inicia el projecte EHVO Art amb làmines del dietari 'Retrats del Montornès que ja no hi és. Indrets desapareguts'

Cultura

L'Escola d'Hoteleria exposarà obres artístiques a les parets del seu restaurant
L'Escola d'Hoteleria exposarà obres artístiques a les parets del seu restaurant | Ajuntament de Montornès

L'Escola d'Hoteleria exposarà obres artístiques a les parets del menjador del restaurant en el marc del projecte EHVO Art amb què el centre complementa la seva proposta gastronòmica.

El projecte preveu posar les parets del restaurant a disposició d'artistes, especialment de l'àmbit local, perquè hi exposin les seves obres. Aquest complement a l'oferta gastronòmica representa també un nou al·licient per als comensals que visiten el restaurant. En aquesta primera acció, hi ha col·laborat el departament de Cultura de l'Ajuntament que ha cedit les làmines del dietari Retrats del Montornès que ja no hi és. Indrets desapareguts.

Les làmines que es poden veure al restaurant es van publicar l'any 2015 i formen part d'un recull amb il·lustracions i textos descriptius d'una vintena d'espais del municipi que amb el pas del temps han acabat desapareixent. Les il·lustracions són obra de l’artista local Víctor Otero, i els textos que les acompanyen, de l’historiador Sergio Arévalo (autor també del volum Montornès del Vallès desaparegut. Carrers i paisatges, 2018). El conjunt es basa en el testimoni i el record directe de persones grans del poble, i en el material gràfic que es conserva a l'Arxiu Municipal.

 

Edicions locals