El Consell d'Infants dóna el tret de sortida al Nadal a Montornès

Els alumnes montornesencs van encendre els llums

Cultura

El Consell d'Infants dóna el tret de sortida al Nadal a Montornès
El Consell d'Infants dóna el tret de sortida al Nadal a Montornès | Ajuntament de Montornès

El Consell d'Infants va ser protagonista la setmana passada de l'encesa dels llums que, com cada any, va a càrrec de la Unió de Botiguers per donar inici a la campanya de Nadal. Els joves consellers van ser els encarregats d'oficialitzar l'encesa. Prèviament, s'havia enllestit el guarniment de diversos carrers de Montornès Nord i de Montornès Centre amb elements i llums de tecnologia LED de baix consum que ajuden a reduir la contaminació lumínica i contribueixen a l’estalvi energètic.

Com ja és habitual, s'han utilitzat part de les estructures construïdes per l'alumnat del mòdul de fabricació mecànica i soldadura del Pla de Transició al Treball.  
En les pròximes setmanes es duran a terme diverses activitats nadalenques. Dilluns (19.30 h), a més, l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre oferirà un concert a Montbarri per acomiadar l'any, amb les actuacions de l’orquestra de corda, un grup de cambra de corda, l’orquestra de guitarres, el grup de percussió i un grup de violoncels mostrant els aprenentatges que han fet durant el primer trimestre d’aquest curs 2018-2019.

Emmarcada en dates nadalenques, la Hermandad Nuestra Señora del Carmen farà dissabte (18 h) el 27è festival d'hivern amb actuacions d'entitats del poble. Serà a la carpa polivalent El Sorralet.

Recollida solidària de joguines

L'associació de voluntariat Volumont ha dut a terme fins aquest divendres la recollida de joguines noves o en bon estat "perquè cap infant es quedi aquest Nadal sense regal" dins la campanya Un somriure per a tothom. Els llocs de recollida han estat l'Escola Municipal de Música, el Casal de Cultura, la Biblioteca Municipal i casals de la gent gran. Els regals arribaran a una cinquantena de famílies amb pocs recursos econòmics.

Edicions locals