El candidat de JuntsxMontornès, Sergi Asensio, es reivindica com l''alcalde republicà'

Can Saurina acollia aquest dimecres la presentació del cap de llista del partit per a les municipals de 2019

Política

El candidat de JuntsxMontornès, Sergi Asensio, es reivindica com l''alcalde republicà'
El candidat de JuntsxMontornès, Sergi Asensio, es reivindica com l''alcalde republicà'

En un acte organitzat a Can Saurina aquest dimecres, Junts per Montornès va fer la presentació oficial de Sergi Asensio com a candidat per a les eleccions municipals del maig, un "noi jove, nascut a Montornès i amant de la ciutat", com van definir els seus companys de partit.

El candidat considerava que la seva joventut, la voluntat de "crear polítiques justes a més de tenir cura del teixit social ciutadà" el converteixen en "un bon alcalde que asseguri tant espais per al jovent com aquells projectes que s’han abandonat des del consistori". En aquest sentit, reclamava l’equipament del centre de dia per a la gent gran que les associacions de veïns porten anys reclamant.

Asensio es definia com “l’alcalde republicà” que el municipi necessita a l’hora que criticava l’actuació del govern municipal en el referèndum de l’1 d’octubre. “L’Ajuntament no ens va proporcionar el lliure exercici de la democràcia”, deia el cap de llista qui recordava la negativa de l’alcalde a cedir els espais electorals que es fan servir habitualment.

En l'acte, estava prevista la intervenció del president Carles Puigdemont, però per problemes tècnics no es va poder realitzar la connexió. Tot i així, el candidat va reafirmar que Puigdemont li ha donat suport en aquest pas endavant i avançava que penjarien el vídeo de suport a les xarxes socials. A l’inici de la intervenció, Asensio va voler recordar la “injustícia” que estan patint els presos polítics i va aprofitar per reclamar la llibertat de tots els encausats.

Edicions locals