L’Edat Mitjana torna als carrers de Montornès

Hi haurà més de 60 paradetes al carrer Major

Cultura

| Ajuntament de Montornés del Vallès

El municipi acollirà aquest cap de setmana la Fira Medieval organitzada per la Unió de Botiguers amb la col·laboració de l’Ajuntament i entitats municipals. L'esdeveniment, que estava previst que se celebrés els passats 27 i 28 d'octubre, es va haver d'ajornar per la previsió de pluja.

Des del dissabte a les 10 h fins al diumenge a les 20 h hi haurà activitats adreçades a tots els públics com espectacles de màgia, de faquirs, de vol d’aus o photocall. La fira també comptarà amb més de 60 paradetes ubicades a les zones de vianants del carrer Major, que oferiran productes artesans d’arreu de Catalunya.

Pepi García, presidenta de la Unió de Botiguers de Montornès explica que “s’espera una gran afluència” i afegeix que gràcies a aquest tipus de fires es “potencia el comerç de proximitat, augmenten les  vendes i, sobretot, hi ha una major vinculació entre el veïnat i els comerciants del nostre municipi”.

Normalment la fira coincideix amb la 27a Marxa Popular del Club Atletisme Montornès, i això fa que el públic de la fira augmenti de forma exponencial. Enguany, però, coincidirà amb la festa de tardor de Sant Sadurní, fet que també pot ajudar a portar molta gent a gaudir de l'esdeveniment.

“Les edicions anteriors han tingut molt bona acollida i assistència”, assenyala Pepi García, i per això s’espera que en la d’enguany “la gent gaudeixi i participi alhora que dinamitzem l'activitat comercial del nostre municipi”.

Edicions locals