El 2019 Montornès estrenarà clubs de tennis taula i de gimnàstica rítmica

Amb aquests dos ja hi haurà vint entitats esportives inscrites a l'Ajuntament

Esports

Montornès tindrà un club de tennis taula.
Montornès tindrà un club de tennis taula.

Montornès del Vallès

Montornès del Vallès arribarà durant el 2019 a la vintena d'entitats esportives inscrites a l'Ajuntament gràcies a la creació d'una dedicada al tennis taula i d'una altra a la gimnàstica rítmica. A principis d'any, l'Ajuntament va obrir una convocatòria d'ajuts per a entitats esportives de nova creació dotada amb 70.400 euros. 

"L'objectiu és que els infants i els joves  no hagin de marxar a altres municipis per practicar els seus esports preferits", ha explicat Juanjo Fernández, el regidor d'esports, a Ràdio Montornès. "Però és evident que no podrem arribar mai a tots perquè som un municipi amb unes limitacions que no tenen les grans ciutats", ha afegit.

En l'actualitat, Montornès compta amb 18 entitats esportives: dues de futbol –Club Futbol Montornès i Club Deportivo Montornés Norte–, dues d'escacs –Club d'Escacs i Club Esportiu Montescacs– i dues de ciclisme –Club Montornès i Club Foot Leeeee–; la penya barcelonista i la madridista; una agrupació excursionista; un club d'atletisme; un de triatló; un d'handbol –creat recentment–; un de tennis; un de kàrate i un de petanca. Per últim, també hi ha la Societat de Caçadors. 

Edicions locals