El Club Tennis Montornès no anirà a la Nit de l'Esport

En protesta per l'estat de les pistes municipals

Esports

Les pistes municipals de tennis de Montornès
Les pistes municipals de tennis de Montornès | Ajuntament de Montornès

Montornès del Vallès

El divendres 30 de novembre (20.30 h) Montornès del Vallès celebrarà la 17a edició de la Nit de l'Esport a la carpa polivalent El Sorralet. Enguany, hi haurà un absència destacada, la del Club Tennis Montornès, que ha decidit no assistir-hi com a forma de protesta per l'estat de les pistes municipals.

"Que es posin a la pell dels pares que veuen com els seus fills rellisquen un cop rere un altre i es fan mal. Ja tenim acumulats sis metres d'humitat i no podem disputar-hi competicions. Som conscients que no som l'entitat montornesenca amb més membres, però mereixem un respecte", ha explicat a Ràdio Montornès el coordinador del club, Antonio López. Per la seva banda, el regidor d'esports, Juanjo Fernández, ha contestat que l'Ajuntament no es pot fer càrrec a curt termini del cost que suposaria cobrir les pistes de tennis i que l'estat actual d'aquestes és una de les conseqüències de les fortes pluges que la població ha patit durant les últimes setmanes. 

Nou convidat

A la Nit de l'Esport sí hi assistiran les 17 entitats esportives restants de Montornès del Vallès. Entre elles, destaca l'Handbol Montornès, que amb poc més d'un any de vida ja té sis equips –escoleta, prebenjamí, dos benjamins, aleví i infantil–. 

Edicions locals