Kentucky Fried Chicken obrirà al sector Iveco de Parets

Aquest serà el primer restaurant d'aquesta cadena al Vallès Oriental

Economia

Kentucky Fried Chicken obrirà al sector Iveco de Parets
Kentucky Fried Chicken obrirà al sector Iveco de Parets

Parets del Vallès

La cadena de menjar ràpid Kentucky Fried Chicken obrirà un establiment a la zona Iveco a finals d'aquest mes de novembre. Aquest serà el primer restaurant de la cadena nord-americana que obri a la comarca del Vallès Oriental.

L’Ajuntament de Parets, de la mà del Servei Local d'Ocupació (SLOP), gestionarà el procés per cobrir els 15 llocs de treball que generarà el nou establiment. En concret, es busquen treballadors per cobrir places de personal de cuina, de caixa i de pack.

KFC Corporation, amb seu a Louisville, Kentucky, és la marca líder en productes de pollastre, propietària de la genuïna recepta del Coronel Sanders, fundador del primer restaurant, compta amb més de 17.000 establiments a tot el món. Cada dia atenen més de 12 milions de clients en els restaurants de KFC ubicats a 109 països.

Els KFC més propers es troben a Badalona, als centres comercials de Montigalà i Magic, i a Santa Coloma de Gramenet, al centre comercial La Maquinista.

D'altra banda, l'SLOP també gestionarà 10 ofertes laborals per al McDonalds que també es troba al sector IVECO. En aquest cas, es cobriran 10 places de cuina, caixa, atenció al client i neteja.

Davant l'anunci, l'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, celebrava l'obertura a través de les seves xarxes socials. "Un cop més l’Ajuntament mitjançant la col·laboració público privada genera oportunitats laborals per a les persones", diu.

Edicions locals