El projecte Kosmos recull 48 butlletes amb propostes dels joves de Montornès

Diumenge, El Sorralet acollirà l'assemblea perquè els joves triïn els projectes a desenvolupar el 2019

Societat

El projecte Kosmos recull 48 butlletes amb propostes dels joves de Montornès
El projecte Kosmos recull 48 butlletes amb propostes dels joves de Montornès | Ajuntament de Montornès

La carpa polivalent El Sorralet acollirà diumenge (18 h) l'assemblea, en què es decidiran els projectes per a joves que es desenvoluparan l'any que ve al municipi. En total, s'han recollit 48 butlletes amb propostes vàlides de joves del municipi.

En el marc del projecte Kosmos iniciat fa unes setmanes a Montornès, l'Ajuntament ha recollit 48 butlletes amb propostes vàlides que s'exposaran diumenge als joves assistents que hauran de votar els millors projectes qu es finançaran amb 20.000 euros de pressupost del departament de Joventut.

En concret, s'han recollit 28 butlletes en la categoria adreçada a joves de 12 a 16 anys i que tenien un pressupost màxim de 2.500 euros per proposta; i 20 en la categoria de 17 a 30 anys, amb un pressupost màxim de 3.000 euros per proposta.

Joves implicats

El projecte Kosmos pretén que siguin els mateixos joves els que programin les activitats i projectes juvenils que es facin al municipi i que se'n facin coresponsables de les seves propostes. Per aquest motiu, els projectes que siguin votats i s'hagin de desenvolupar hauran de ser liderats pels mateixos joves, que tindran el suport dels tècnics del departament de Joventut de l'Ajuntament.

Edicions locals