Tres joves del programa de Garantia Juvenil comencen a treballar a l'Ajuntament

Aquest és el tercer any que el consistori contracta joves inscrits en el programa subvencionat amb fons europeus

Economia

Tres joves del programa de Garantia Juvenil comencen a treballar a l'Ajuntament
Tres joves del programa de Garantia Juvenil comencen a treballar a l'Ajuntament | Ajuntament de Montornès

L'Ajuntament de Montornès ha contractat, per tercer any, joves en pràctiques del programa de Garantia Juvenil de Catalunya, subvencionat pel Fons Social Europeu amb la iniciativa El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur.  Enguany han estat tres noies que desenvoluparan tasques a diversos departaments.

En els darrers dies han començat a treballar per l'Ajuntament tres joves d'entre 19 i 22 anys amb contracte de pràctiques. És la tercera vegada que l'Ajuntament s'ha acollit als ajuts del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya per poder donar una oportunitat laboral a joves del Programa de Garantia Juvenil. Les tres joves han estat contractades per sis mesos per donar suport a la Secretaria del Consistori, al departament de Mitjans de Comunicació i al d'Organització i Desenvolupament del Personal.

El procés de selecció es va fer entre els mesos de setembre i octubre. La convocatòria, un any més, s'adreçava a joves d'entre 16 i 29 anys sense feina i que haguessin finalitzat estudis universitaris, cicles formatius de grau mig, superior o certificat de professionalitat.

Amb aquests, ja són 11 els joves que han pogut fer pràctiques a l'Ajuntament en els darrers anys en el marc del Programa de Garantia Juvenil

Edicions locals