El flamenc de La Charna serà protagonista a Montbarri

El guitarrista i lletrista Carles Lloveras i el cantaor Antonio de Alejo formen el grup i aniran acompanyats d'un percussionista i un saxofonista

Cultura

Els integrants de la banda són Antonio de Alejo (esquerra) i Carles Lloveras (dreta)
Els integrants de la banda són Antonio de Alejo (esquerra) i Carles Lloveras (dreta)

L'Espai Cultural Montbarri acull dissabte (19.30 h) l'espectacle musical Lunas de sangre, a càrrec de La Charna. La Charna és un projecte de recerca musical i poètica creat conjuntament pel guitarrista i lletrista Carles Lloveras i el cantaor Antonio de Alejo, amb el flamenc com a terreny fonamental d'expressió, i acompanyats per Rubén Gil a la percussió i Quim Sánchez al saxo.

Lloveras i de Alejo fa uns 15 anys que treballen junts i reflexionen sobre el flamenc. Per al primer, "el flamenc és passió i estudi", per al segon, "el flamenc, si no és veritat, no és flamenc".

Lloveras assegura que continua "buscant la barreja de la música que aporta el flamenc i tota aquella poètica amb què jo originalment puc crear", així que el seu objectiu amb La Charna és "ser capaç de crear flamenc propi". De Alejo, per la seva banda, afirma que busca "expressar el llenguatge que crec que he anat aprenent que té el flamenc, un llenguatge més emocional". Les entrades es poden comprar en línia per 3 €.

Edicions locals