Can Saurina acull una exposició per prevenir drogodependències

La mostra Controles? es podrà veure a Montornès fins al 27 de novembre

Societat

Can Saurina acull una exposició per prevenir drogodependències
Can Saurina acull una exposició per prevenir drogodependències

L’exposició de prevenció de les drogodependències Controles?, de la Diputació de Barcelona, s’instal·la des d'aquest dimecres i fins al 27 de novembre a Can Saurina.

S’han programat més d’una vintena de visites guiades i tallers a l’aula amb alumnes de 1r a 4t d’ESO. També es realitzaran sessions formatives per a tècnics municipals de sanitat i serveis socials, responsables polítics, professorat i gent gran.

L'exposició Controles?, produïda per la Diputació de Barcelona, està adreçada a tres col·lectius: adol·lescents d'entre 12 i 15 anys, joves a partir dels 16 anys, i pares i mares, professionals i adults. L'objectiu és proporcionar informació sobre drogues i treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum; promoure actituds responsables entre els joves treballant habilitats per a la vida i reflexionar sobre l'estil educatiu dels pares i les mares per prevenir el consum de drogues dels fills i les filles.

Controles? és una mostra itinerant pels municipis de la demarcació de Barcelona. Des que es va inaugurar l’abril de 2012, ha passat per 61  municipis i  ha estat visitada per més de 33.000 persones, de les quals 26.000 han estat escolars.

Edicions locals