Comença l'última fase de les obres del carrer de la Llibertat

Els treballs afecten el tram central de la via i tenen un termini d'execució de cinc mesos

Societat

Comença l'última fase de les obres del carrer de la Llibertat
Comença l'última fase de les obres del carrer de la Llibertat | Ajuntament de Montornès

Aquest dilluns ha començat la tercera i última fase d'obres de reurbanització del carrer de la Llibertat, que es duran a terme en el tram central de la via, entre el mercat de Nostra Senyora del Carme i el carrer de las Hermanas de la Virgen Niña.

Entre altres afectacions, l'acció comportarà la prohibició de circular i aparcar en aquest tram d'obres i que el carrer de las Hermanas de la Virgen Niña, sigui d'un sol sentit, amb entrada des del carrer de la Llibertat. A més, només es podrà entrar des del carrer de la Casa Nova per accedir als aparcaments dels blocs 2, 4 i 6, i es canvia el sentit de circulació del tram del carrer de la plaça del Poble, entre els números 4 i 7.

Les obres també afectaran el servei d'autobús, ja que s'anul·larà la parada del carrer d'Antonio Machado, i la celebració del mercat ambulant dels dissabtes que passarà de Federico García Lorca al passatge de Maria Aurèlia Capmany, a partir d'aquest cap de setmana.

Les obres que han començat aquesta setmana són les darreres de la intervenció integral que s'ha fet al carrer i que van començar a l'abril. Està previst que la tercera fase, que s'executarà a la vegada que les obres que van començar a l'agost entre l'Escola Marinada i el carrer de les Tres Creus, tinguin una durada d'uns cinc mesos.

D'altra banda, aquest dilluns s'ha reunit part de la comissió de seguiment de les obres del carrer de la Llibertat. En relació a la nova fase de les obres es van recollir algunes queixes i suggeriments com la millora dels itineraris per a vianants i facilitar que siguin més clars i accessibles; separar la zona de pas de vianants de la de cotxes a l'alçada del mercat; i apropar la parada del bus a un carrer més cèntric.

Edicions locals