El temporal provoca una trentena d’incidents al Baix Vallès

Les incidències més destacades han estat les caigudes d'arbres i branques per efecte del vent i la pluja

Societat

Una palmera ha caigut sobre tres cotxes aparcats a l'avinguda Burgos de Mollet
Una palmera ha caigut sobre tres cotxes aparcats a l'avinguda Burgos de Mollet

El temporal de vent i pluja d’aquest diumenge ha fet caure branques i ha malmès mobiliari urbà i alguns vehicles, però no s’han de lamentar danys personals. En total s'han registrat una trentena d'incidents als vuit municipi del Baix vallès, la majoria dels quals a Mollet.

A Mollet els Bombers han rebut una quinzena d'avisos i han acabat actuant en una desena de casos, la majoria per acumulació d'aigua, inundacions, cotxes embarrancats i per retirar arbres, branques i obstacles a la via pública. L'incident més destacat ha estat la caiguda d'una palmera a l'avinguda Burgos sobre tres vehicles que estaven aparcats i que han resultat força malmesos, tot i que no hi ha hagut cap afectació personal.

Durant tot el cap de setmana, els serveis municipals, policia i protecció civil han estat coordinats amb els Serveis d’Emergència i Bombers per atendre les incidències que es produïen arran del temporal. Durant el matí de dilluns, els serveis municipals han treballat per restablir la normalitat.

Pel que fa a la resta de municipis del Baix Vallès, els Bombers han intervingut per retirar arbres caiguts a Parets, Sant Fost i Montornès; a la Llagosta per retirar un tendal a punt de caure i a Montmeló per retirar una placa a punt de caure. En alguns casos, com a Sant Fost, els Bombers han treballat coordinadament amb la Policia Local i Protecció Civil.

 

Edicions locals