La brigada comença l'obra de reforma de la plaça de la Pèrgola

Els treballs tenen un termini d'execució de nou mesos i un pressupost d'uns 270.000 euros

Societat

La brigada comença l'obra de reforma de la plaça de la Pèrgola
La brigada comença l'obra de reforma de la plaça de la Pèrgola

La brigada municipal ha iniciat les obres de reforma de la plaça de la Pèrgola, porta d'entrada al barri de Montornès Nord. Els treballs que tindran un cost d'uns 270.000 euros IVA inclòs tenen una durada prevista de 9 mesos.

El projecte preveu una millora de l'accessibilitat i la mobilitat a la zona amb la creació de camins i esplanades que salvin l'important desnivell que existeix entre el carrer i l'edifici d'habitatges, on es pavimentarà una plataforma única. Es crearan camins a l'interior del parc que seran d'ús exclusiu per a vianants mentre que la plataforma de davant de l’edifici d’habitatges permetrà la circulació rodada puntual dels vehicles d’emergència que hi necessitin accedir.

La reforma preveu combinar els recorreguts amb llocs d'estada i s'hi plantaran noves espècies d’arbres i arbustos. Se substituiran les lluminàries, es col·locarà nou mobiliari urbà i es consturiran uns pous de grava per afavorir el drenatge natural del terreny.

Les obres van a càrrec de la brigada municipal i la previsió és que tinguin una durada d'uns nou mesos. El cost dels treballs és d'uns 270.000 euros (IVA inclòs), dels quals, la Generalitat finançarà el 50% en compliment dels ajuts de la Llei de Barris.

 

Edicions locals