Montbarri acull el teatre gestual de 'Clochard'

Es tracta d'una obra dirigida per Paco Mir, del Tricicle

Cultura

L'espectacle es representa des de l'any 1991
L'espectacle es representa des de l'any 1991

L'Espai Cultural Montbarri rebrà dissabte (20 h) la primera actuació del cicle Montbarri aixeca el teló, i una de les propostes escèniques més interessants de la seva temporada.

Es tracta de l’espectacle de teatre gestual Clochard, de la companyia Grappa Teatre, interpretat per Gilbert Bosch i Teresa Ros i dirigida pel conegut Paco Mir, membre del Tricicle. La combinació assegura la diversió del públic.

Clochard és un terme francès que defineix als rodamons que viuen en els parcs urbans i que dormen sota els ponts. Grappa Teatre va triar el 1991 aquest nom –des d'aleshores s'interpreta l'obra– per titular un muntatge sense text i farcit de situacions còmiques, que explica com canvia la vida d’un executiu modern quan un clochard es creua en la seva vida diària.

Clochard vol recollir la tradició dels còmics que s’han apropat als estrats socials més baixos d’una forma poètica. Es tracta d'un espectacle de gestos subtils que busquen més el somriure còmplice de tot tipus de públic que no pas la riallada oberta encara que també sigui benvinguda.

Les entrades es poden adquirir anticipadament al portal web www.tictactiquet.com, per 5 €. 

Edicions locals