El CH Montornès segueix creixent i ja té sis equips

El club presidit per Enric Molina ha creat conjunts mixtes en les categories escoleta, prebenjamí, benjamí, aleví i infantil

Esports

Els nens i nenes del CH Montornès
Els nens i nenes del CH Montornès | Arxiu

Montornès del VallèsSergi Escudero

Dissabte es va fer la presentació de la nova temporada del Club Handbol Montornès a la carpa polivalent El Sorralet, que va acabar amb una botifarrada en què van participar jugadors, amics i familiars. En total, uns 120 assistents. Aquest nou curs comença amb dos equips més que el passat, quan es va crear el club. Aleshores van ser quatre els conjunts que es van formar i ara en són sis, des de la categoria escoleta fins a l'infantil. Tots són mixtes i hi haurà dos equips en la benjamí. En total, sumen una setantena de nens i nenes. 

"Qui ve a provar, es queda. La filosofia del club, la que transmetem als nens i nenes, es basa en dos punts: passar-s'ho bé i fer amics", explica al diari Som Enric Molina. "Nosaltres volem gaudir de l'esport. No som competidors com  passa en el bàsquet i el futbol", afegeix. El club va nèixer el 2017 gràcies a l'empenta de la Penya Barcelonista i un grup d'antics jugadors locals, els quals, de moment, entrenen sense competir en cap lliga. També l'Ajuntament de Montornès va involucrar-se en el projecte.

El projecte de l'equip sènior

Malgrat que el club ha volgut començar a formar-se des de la base, pretén tenir equips de categories de més edat en les pròximes temporades. "La idea és tenir equip sènior en tres o quatre anys i, que aquests nens i nenes, puguin seguir jugant amb nosaltres a mesura que vagin creixent", diu Molina. "Però som conscients que alguns d'ells, sobretot els qui destaquin, poden marxar al Granollers o a La Roca, dos del clubs amb millor planter de Catalunya", matissa el president.

Edicions locals