Ja estan obertes les inscripcions del 3x3 Tir Lliure de la Festa Major de Montornès

Tindrà lloc el 9 de setembre

Esports

La presentació a la Sala d'Actes de l'Ajuntament
La presentació a la Sala d'Actes de l'Ajuntament | Ajuntament de Montornès

Montornès del Vallès

Aquest dimecres es va presentar a la Sala d'Actes de l'Ajuntament el 3x3 Tir Lliure Tour 2018 que se celebrarà a Montornès el 9 de setembre.

L'esdeveniment arriba al municipi per primera vegada de la mà del Club de Bàsquet Vila de Montornès. Serà la desena i darrera sessió d'un circuit que s'ha celebrat per tercer any i que, durant aquest 2018, ha visitat poblacions com Mollet o Mataró.

El torneig es disputarà en dotze pistes distribuïdes entre la carpa polivalent El Sorralet i el complex esportiu municipal Les Vernedes. Es formaran equips de tres o quatre persones en categories que aniran des de premini fins a veterans. A més, s'instal·larà una màquina de tir TRIPL3 SHOT per trobar el millor tirador o tiradora de la competició. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al 5 de setembre.

El 3x3 Tir Lliure se celebrarà a les portes de la Festa Major de Montornès. Per aquest motiu, s'ha creat una samarreta personalitzada, la qual rebran tots els participants, amb la figura dels gegants de Montornès com a protagonista. 

Marcant la diferència amb els Specials

La voluntat del CB Vila de Montornès de fer arribar l'esport de competició a totes les persones, incloses les que tenen necessitats especials, ha propiciat que el torneig de Montornès inclogui, per primera vegada, una categoria única dedicada als Specials. La mateixa entitat compta des de novembre de 2015 amb un equip propi que competeix amb altres conjunts de Catalunya de la mateixa condició.

Edicions locals