José A. Montero 'espera' que la urbanització del barri de Can Xec es pugui treure a concurs abans d'acabar l'any

ICV i PDeCat hi van votar a favor, i PSC, C's, ERC i PP s'hi van abstenir

Societat

Montero 'espera' que la urbanització del barri de Can Xec es pugui treure a concurs abans d'acabar l'any
Montero 'espera' que la urbanització del barri de Can Xec es pugui treure a concurs abans d'acabar l'any

Dijous es va aprovar el text refós de la Modificació Puntual del Pla General d'Ordenació Urbana per tal d'urbanitzar el barri de Can Xec. Va ser possible amb els vots a favor d'ICV-EUiA-E i del regidor del PDeCat. La resta de partits –PSC, C's, ERC i PP– s'hi van abstenir. L'alcalde, José A. Montero, ja va fixar una data per treure a concurs l'actuació: "esperem que abans de finalitzar l'any estiguem en procés de licitació de les obres i que sigui una realitat".

Montero també va dir que després de l'aprovació inicial, que va tenir lloc fa uns mesos, i ara amb la del text refós, espera que es pugui "accelerar tot el procés de cara a iniciar les obres d'urbanització".

Joffre Giner, regidor d'ERC, va justificar la seva abstenció "per coherència", ja que en l'aprovació provisional de l'1 de febrer d'enguany també ho va fer així. Va insistir que els "genera dubtes la suspensió de la tramitació de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona per la justificació de la zona verda de protecció del torrent".

Francisco Pérez, regidor de C's, per la seva banda també va justificar la seva abstenció perquè "aquest expedient porta des de l'inici de la legislatura i no entenem que a aquestes alçades encara estiguem discutint les amplades del vial", un dels canvi que apunta que conté aquest text refós. Montero, però, va afirmar que es tracta d'un expedient que "portava mort 20 o 30 anys" i que "ha estat a partir de la voluntat del govern de posar-lo al dia que s'ha iniciat tot el procés per a la urbanització del barri".

Edicions locals