Miguel Ángel Bueno s'acomiada del ple de Montornès: 'crec que han sigut quasi els set millors anys de la meva vida'

Ha estat els mateixos anys com a regidor, que Mariano Rajoy com a president del Govern

Política

Miguel Ángel Bueno rep l'obsequi del castell de Sant Miquel en el seu comiat com a regidor
Miguel Ángel Bueno rep l'obsequi del castell de Sant Miquel en el seu comiat com a regidor

Fa unes setmanes que el regidor Miguel Àngel Bueno (d'ICV-EUiA-E) li va comunicar a l'alcalde, José A. Montero, la seva voluntat de deixar el càrrec per motius professionals. No va ser fins al ple de dijous quan es va formalitzar la seva renúncia. Com és tradició a l'Ajuntament, l'alcalde li va fer entrega d'una figura que representa el castell de Sant Miquel, com a escut del municipi, i els dos gegants. Un reconeixement que reben tots els regidors en acomiadar-se de l'Ajuntament.

Bueno va explicar que "a partir del setembre, per motius professionals, no podria seguir amb la funció de regidor". Per tant, deixar pas a un altre company era "el més honest". "Són set anys: vaig entrar amb quasi 29 anys i me'n vaig amb quasi 36. Crec que han sigut quasi els set millors anys de la meva vida", va afirmar. Set anys que va recordar que quadren amb el període de govern de Rajoy. També va dir que marxa "sent molt millor del que era" i va tenir paraules d'agraïment per als companys de partit, els tècnics i treballadors de l'Ajuntament i fins i tot per a les persones que mai fallen als plens, entre d'altres.

Tots els grups polítics també li van dedicar algunes paraules. Josep Maria Lecina (PDeCat) va afirmar que Bueno ha millorat "tant com a persona i com a polític, en aquests set anys conviscuts".

Miguel Ángel Alvarado (PP) va recordar el primer mandat, "molt difícil, perquè la mesa era diferent i teníem un altre talant". "Treballar amb tu no ha sigut difícil, tot i que ha estat complicat posar-nos d'acord en algunes coses, ho hem arribat a fer", va afegir.

Joffre Giner (ERC) li va desitjar que "si aquests darrers set anys han sigut bons, els següents siguin molt millors, i que la nova etapa professional sigui tot un èxit".

Ángeles María Menchén (C's) li va agrair la seva tasca, perquè "ser un càrrec públic és una de les coses més difícils i més desagraïdes, encara que també té la seva part bona i gratificant". I seguint el període coincident entre Bueno i Rajoy, Menchén li va deixar anar una broma: "si vas arribar amb Rajoy, i quan has decidit marxar-te, s'ha anat Rajoy. Per què no has decidit marxar abans?

Eva M. Díaz (PSC) va coincidir amb Menchén, assegurant que "és valent seure en aquesta taula i donar la cara pels demés". "Et desitjo que, no només els set anys següents, sinó també els 70 siguin molt millor"

L'alcalde, per últim, també li va agrair la seva feina i la seva manera de ser: "és evident que el sentit de l'humor i la chispa formen part de la teva vida i de la teva relació amb els demés i això ho hem agraït sempre. Fas humor i generes humor; fins i tot l'Ángeles s'ha animat a fer un acudit –en relació a la broma de Menchén sobre Rajoy–. Mereixes un reconeixement institucional i te'l trasllado com a alcalde i com a company del teu equip".

Edicions locals