L'Ajuntament preveu la construcció de tres passos de vianants al carrer Palau d'Ametlla

Els passos per incrementar la seguretat estan previstos a la part alta de la via

Societat

L'Ajuntament preveu la construcció de tres passos de vianants al carrer Palau d'Ametlla
L'Ajuntament preveu la construcció de tres passos de vianants al carrer Palau d'Ametlla

L'Ajuntament de Montornès ha aprovat inicialment la construcció de tres passos de vianants al carrer de Palau d'Ametlla, al tram comprès entre el carrer d'Euskadi i l'avinguda de la Mare de Déu del Carme. Un cop s'iniciïn les obres, es preveu que estiguin enllestides en dos mesos.

El projecte té per objectiu millorar la seguretat dels vianants al tram alt del carrer, on la perillositat es veu incrementada pel fort pendent del carrer i on l'Ajuntament ha detectat que hi ha vehicles que hi circulen amb una velocitat excessiva.

Segons la memòria de les obres, que es troba a informació pública, el primer pas se situaria a la part inferior de la intersecció dels carrers Capella i Palau d'Ametlla; el segon a la intersecció dels carrers València i Palau d'Ametlla i el tercer a la intersecció de l'avinguda de la Mare de Déu del Carme i el carrer de Palau d'Ametlla. En tots els nous passos de vianants es faran orelles per tal de donar més seguretat als vianants, ja que es millora la visibi litat i també s'evita que aparquin vehicles a les cruïlles dels carrers.

Amb l'actuació, també es preveu es canviar el sentit dels aparcaments en semibateria, fent-los invertits, és a dir, aparcant marxa enrera i sortida de cara, per tal de millorar la seguretat en els aparcaments.

Les obres les executarà la brigada municipal d'obres i el termini previst, un cop es posi en marxa l'obra, és de dos mesos. El pressupost previst és d'uns 16.500 euros.

Edicions locals