Montornès convida a fer viatjar la samarreta de la festa major

L'Ajuntament convoca novament el concurs fotogràfic 'La samarreta viatgera'

Societat

Montornès convida a fer viatjar la samarreta de la festa major
Montornès convida a fer viatjar la samarreta de la festa major

L’Ajuntament ha convocat novament el concurs fotogràfic La samarreta viatgera, un certamen que pretén donar a conèixer la Festa Major de Montornès arreu del món. En aquesta edició les bases inclouen un premi especial relacionat amb la campanya "No és no". Les imatges es poden presentar fins al 7 de setembre.

El consistori ha publicat les bases d'una nova edició del concurs La samarreta viatgera. Per participar només cal fer una fotografia amb la samarreta de la Festa Major 2018 com a protagonista a qualsevol lloc del món, inclòs el mateix Montornès, però fora de l'àmbit estrictament relacionat amb la Festa Major del poble.

Premi especial #NoésNo

Les bases del concurs inclouen dos premis per a les millors fotografies dotats amb caixes regal d’experiències: Un primer per valor de 80 € i un segon de 50 €. Com a novetat d’enguany, també hi ha un premi dotat amb el joc de taula Feminismos reunidos. Per optar a aquest premi cal que la samarreta de la Festa Major inclogui escrit un eslògan reivindicatiu contra les agressions sexistes. La frase guanyadora serà utilitzada durant la Festa Major en el marc de la campanya "NO és NO, tinguem la festa en pau", que promou el departament d'Igualtat de l'Ajuntament.

Edicions locals