Pedro Romero, de Montornès, guanya el sorteig Anar a la deixalleria té premi

Hi han participat 3.753 persones usuàries de la xarxa de deixalleries de la comarca

Societat

Pedro Romero de Montornès guanya el sorteig Anar a la deixalleria té premi
Pedro Romero de Montornès guanya el sorteig Anar a la deixalleria té premi

El veí de Montornès Pedro Romero ha estat el guanyador del sorteig Anar a la deixalleria té premi, organitzat pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, i en què han participat 3.753 persones usuàries de la xarxa de deixalleries de la comarca.

Un total de 3.753 persones usuàries de la xarxa de deixalleries han participant en la cinquena edició del sorteig ‘Anar a la deixalleria té premi’.

Pedro Romero, de Montornès del Vallès, ha estat el guanyador del primer premi, consistent en dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGPTM 2018. El guanyador del segon premi, un val de 100 euros a bescanviar per compres a qualsevol establiment Bestiari), ha estat Andrés Masero, de Santa Eulàlia de Ronçana.

El sorteig, impulsat pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, té com a l’objectiu principal promoure l’ús d’aquestes instal·lacions i fomentar la recollida selectiva dels residus municipals per als quals no hi ha contenidors específics al carrer o un sistema de recollida a domicili.

Per deixalleries, els participants han estat 11 a l'Ametlla; 489 a Biegues i Riells; 56 a Caldes de Montbui; 199 a Canovelles; 177 a Cardedeu; 17 a Castellterçol; 114 a les Franqueses; 48 a la Garriga; 149 a Granollers Nord; 262 a Granollers Sud; 139 a la Llagosta; 93 a Lliçà d'Amunt; 127 a Lliçà de Vall; 129 a Llinars; 197 a Martorelles; 260 a Mollet; 268 a Montmeló; 500 a Montornès; 102 a Parets; 50 a la Roca; 75 a Sant Antoni de Vilamajor; 14 a Sant Celoni; 17 a Sant Feliu de Codines; 112 a Santa Eulàlia de Ronçana; 96 a Santa Maria de Palautordera i 51 a la deixalleria mòbil.

25 deixalleries i una de mòbil

La xarxa de deixalleries gestionada pel Consorci està constituïda per 25 deixalleries fixes i una de mòbil que donen servei a tots els municipis consorciats.

Aquestes instal·lacions són el centre de recepció selectiva de productes per a la reutilització i de residus municipals per a tractaments posteriors i estan orientades a residus especials en petites quantitats (pintures, dissolvents, bateries), residus voluminosos (mobles, electrodomèstics...), vegetals i runes.

Edicions locals