L'empresa Hartmann inverteix a la planta de Montornès

Amb la integració de la marca Lindor, l'any passat, la companyia ha augmentat les vendes un 52% a Espanya

Economia

Un dels productes principals de la companyia són les conegudes Tiritas
Un dels productes principals de la companyia són les conegudes Tiritas

Montornès del Vallès

La compra l’any passat de la marca Lindor –fabricant de compreses d'incontinència per a adults de Procter & Gamble– per part de la multinacional alemanya Hartmann –dedicada a la fabricació dels apòsits Tiritas, entre d'altres–, ha suposat la integració dels productes de les dues marques i de prop de 200 treballadors a les instal·lacions de Montornès.

L’adquisició ha permès a Hartmann disparar un 52% les vendes a Espanya l'any passat, fins als 175 milions d'euros, i per l’any que ve la previsió és arribar als 250 milions, un 30% dels quals fruit de l’exportació.

Per assolir aquestes xifres, el grup ha anunciat que inverteix aquest any i el vinent fins a 10 milions d’euros a les plantes de Mataró –referència del grup en material per a la gestió de ferides– i Montornès, especialment en aquesta última, una de les plantes amb més activitat del grup.

Actualment, la planta de Montornès només produeix per a Espanya (80%) i Portugal (20%), i en poc temps ha esdevingut la referència del grup en la fabricació de productes d’incontinència tant per a ús domèstic com per a hospitals i centres sociosanitaris.

A més, Hartman també fabrica tota mena de productes sanitaris, proveeix de material els quiròfans, gestiona magatzems i forma professionals de la salut.

 

Edicions locals