Ivan Montllor torna a guanyar el concurs de disseny del cartell de festa major

És el tercer any consecutiu que Montllor presenta la proposta més votada pels veïns de Montornès

Cultura

Ivan Montllor torna a guanyar el concurs de disseny del cartell de festa major
Ivan Montllor torna a guanyar el concurs de disseny del cartell de festa major

Per tercer any consecutiu, la proposta de cartell d'Ivan Montllor ha estat la més votada pel veïnat i es converteix així en la imatge de la festa major d'aquest estiu. El guanyador s’ha endut un premi de 400 euros i tres samarretes estampades.

La proposta de Montllor amb 288 vots, el 43,5% de vots vàlids recollits ha estat la més votada. El segon disseny més votat ha estat el de Sergio López amb 162 vots (el 24,47%), en tercer lloc es troba la proposta de Carles Esteban amb 108 vots (el 16,31%) i en quart lloc està el disseny d’Alberto Porcar amb 104 vots (el 15,71%).

Entre l’11 i el 25 de maig s’ha pogut votar en les urnes ubicades a diversos equipaments i comerços del municipi una de les quatre propostes triades per la comissió de festes, d’entre les 12 vàlides presentades al concurs. Aquest any el color de la samarreta és el vermell. Enguany s’han rebut un total de 723 butlletes, 61 de les quals s’han considerat nul·les.

La votació del veïnat té premi

Aquesta setmana s’ha fet al Casal de Cultura el sorteig de dos cofres d’experiències entre totes les persones que han votat el seu disseny preferit per ser la imatge de la Festa Major 2018. Les persones guanyadores han estat Clara Gavilán i Júlia Closa.

Edicions locals