S'obre la votació per triar la imatge de la festa major

Els veïns poden votar fins al 25 de maig

Cultura

S'obre la votació per triar la imatge de la festa major
S'obre la votació per triar la imatge de la festa major | Ajuntament de Montornès

Després que la Comissió de Festes hagi triat els quatre dissenys finalistes, l'Ajuntament ja ha obert el termini perquè els veïns puguin votar la imatge per a la festa major 2018.

El veïnat –empadronats a Montornès– pot votar fins al 25 de maig una de les quatre propostes seleccionades d'entre les dotze que s'hi van presentar al Concurs de disseny de la imatge de la Festa Major d’enguany.

Les imatges han estat escollides per la Comissió de Festes, integrada per les entitats del poble que col·laboren en l’organització de la Festa Major i de la votació veïnal sortirà el disseny que finalment s’estamparà a les samarretes i al programa de les festes.

Per participar, només cal emplenar la butlleta i dipositar-la en alguna de les urnes ubicades a l'Ajuntament, Casal de Cultura, Can Saurina, Oficina del Barri, Centre Juvenil Satèl·lit, Biblioteca, Escola de Música, Dansa i Aula de Teatre, Casal de la Gent Gran Centre, Casal de la Gent Gran Nord, ZEM Les Vernedes, Mercat Ntra Sra del Carmen, Gato con Botas i IKE.

Entre totes les persones que votin la seva imatge preferida se sortejaran dos cofres d’experiències.  El disseny guanyador, així com les persones agraciades en el sorteig, es donaran a conèixer l’1 de juny.

El premi del concurs de disseny de la imatge de la Festa Major està dotat amb 400 € i tres samarretes estampades.

Edicions locals