Montornès celebrarà la festa Globus pels Valents per recaptar fons contra el càncer infantil

La recaptació serà per al treball d'investigació de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Societat

Montornès celebrarà la festa Globus pels Valents per recaptar fons contra el càncer infantil
Montornès celebrarà la festa Globus pels Valents per recaptar fons contra el càncer infantil | Sant Joan de Déu

Montornès del Vallès

La plaça Pau Picasso acollirà dissabte la primera edició de la festa solidària Globus pels Valents, una iniciativa que han impulsat un grup de veïns amb la col·laboració de diverses entitats del poble i l'Ajuntament i que té per objectiu recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil.

L’organització destinarà tots els beneficis recollits amb les activitats programades al Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La festa començarà a les 11 h i s'allargarà fins a les 22.15 h amb tot un seguit d'activitats entre les quals taller de pintacares a càrrec de Horroryzeme, una masterclass de zumba, un taller de manualitats i una exhibició de taekwondo amb l’escola Lee Young Parets. La gastronomia també tindrà un paper important: hi haurà jocs infantils d’alimentació responsable, una botifarrada per dinar, una xocolatada per berenar i pizza per sopar. L’espai també acollirà un seguit de concerts, inflables i sortejos durant el dia.

L’acte central, però, serà a les 18 h, amb l’enlairada de globus simbòlica. La Colla de Drac i Diables de Montornès tancarà la jornada amb un espectacle pirotècnic a les 22 h.

Edicions locals