El PDeCAT de Montornès designa Sergi Asensio candidat a les eleccions

El jove, que substitueix Josep Maria Lecina, vol aglutinar una candidatura "àmplia i de poble"

Política

Laura Ortiz

El PDeCAT ja ha fet la tria de candidat de cara a les eleccions municipals previstes per a la primavera del 2019. Sergi Asensio, número tres a la llista els comicis de 2015, serà el relleu de Josep Maria Lecina, actual regidor a l'Ajuntament, qui "fa un pas al costat per deixar entrar aire fresc a la candidatura", explica Asensio.

El futur candidat va néixer a Montornès el 1995, és estudiant de Dret a la UAB i durant uns mesos ha estat jutge de pau suplent de Montornès. Va ser el coordinador de la campanya de Junts pel Sí a nivell local per a les eleccions al Parlament de 2015 i de Junts per Catalunya en les darreres eleccions del 21-D. Asensio ha estat militant de les JNC però no ha militat mai ni a CiU ni al PDeCAT i la seva presència les llistes ha estat com a independent.

En aquest sentit, un dels objectius que es marca Asensio per a l'elaboració de la llista electoral, en què Lecina ocuparia un lloc simbòlic, és poder presentar una candidatura renovada amb noms que "aportin saba nova a l'àmbit municipal", apunta el candidat. "Volem aglutinar diferents sectors de l'àmbit local, àmplia i independent, una candidatura de poble", assegura Asensio. De fet, el candidat ja ha avançat que la intenció és presentar-se amb una denominació diferent a les sigles del PDeCAT. "Podria ser un Junts per Montornès o similar, tot i que encara ho hem de definir", conclou Asensio.

Edicions locals