L'Ajuntament de Montornès obre el concurs per al disseny de la imatge de festa major

Les propostes es podran presentar fins al 4 de maig i els veïns triaran la guanyadora

Cartell d'anunci del concurs
Cartell d'anunci del concurs | Ajuntament de Montornès

L’Ajuntament de Montornès ja escalfa motors de cara a la festa major i ha posat en marxa la sisena edició del concurs que servirà per escollir el disseny de la gresca estiuenca. Les propostes es poden presentar fins al 4 de maig.

La imatge que triarà el veïnat servirà de disseny per a la samarreta de la Festa Major, que enguany seran vermelles (Pantone 186C), per això tots els dissenys presentats han de tenir aquest color de fons. A més, les propostes han d’incloure el text “Festa Major 2018 Montornès del Vallès”.

En aquesta edició, el disseny guanyador s’endurà un premi de 400 euros i tres samarretes estampades. Les obres han de ser originals i inèdites. Els requisits que han de complir i el format de presentació es poden consultar en les bases del concurs.

Les propostes es poden enviar fins divendres, 4 de maig, a les 23.59 h a l’adreça montornesfestamajor@gmail.com. Caldrà indicar-hi un pseudònim, el nom, cognoms, domicili i telèfon de contacte.

Els veïns seran el jurat

Un cop acabat el termini de presentació, la Comissió Municipal de Festes escollirà entre tots els dissenys presentats al concurs, els 5 que millor reflecteixin els criteris d’adequació amb la temàtica festiva, la qualitat i la originalitat de la proposta. A partir d’aquesta selecció, el veïnat podrà votar la seva imatge preferida de l’11 al 25 de maig a diversos equipaments municipals.

Edicions locals