Tapa i beguda per 3 euros a una quinzena de bars de Montornès

La penya els Bartomeus organitza la setmana que ve la ruta gastronòmica Bartotapa

Economia

Tapa i beguda per 3 euros a una quinzena de bars de Montornès
Tapa i beguda per 3 euros a una quinzena de bars de Montornès

La setmana que ve –del dilluns 23 al dilluns 30–, la Penya els Bartomeus engega la primera edició de la Bartotapa, un tour gastronòmic amb el qual durant els vuits dies que dura es podrà consumir una tapa i una beguda per tres euros en 16 bars i restaurants de Montornès.

La idea surt de veure com en altres pobles es portaven a terme rutes gastronòmiques amb èxits, així com d'intentar innovar al municipi. "Estàvem estancats amb les activitats de sempre –concerts, paintball, inflables...–, i buscàvem una activitat diferent que mogués tot el poble", explica el president de la penya els Bartomeus, organitzadors de l'esdeveniment, amb la col·laboració de la Unió de Botiguers i l'Ajuntament.

Tot i que la intenció era que hi participessin bars d'arreu del poble, no n'hi haurà cap de Montornès Nord. González assegura que han recorregut "el 95% dels bars de Montornès per sumar el màxim suport", però entén les negatives dels bars que no s'han volgut afegir a la Bartotapa. Això sí, es mostra molt satisfet per haver aconseguit la participació de 16 bars o restaurants, gairebé la meitat dels que hi ha al poble.

Els bars participants són els següents: Isla Cristina (carrer de Palau d'Ametlla, 14), El Cortijo (carrer de Sant Isidre, 16), La Cantonada (carrer de Joan XXIII, 15), Iuventus (carrer Major, 41), Global La Lira (carrer de Sant Isidre, 13), Granja Santiago (carrer de Blas Infante, 8), La Teja (carrer Major, 57), El Racó del Café (Cantonada del carrer de Sant Isidre amb el carrer de Riu Mogent), La Plaça (plaça dels Països Catalans, 1), Vertical (carrer de La Pau, 10), Bella Luna (av. de l'Onze de Setembre, 3), Ambigú (carrer Major, 64), Chucu Chucu (carrer de Jacint Verdaguer, 9), El Vintivuit (carrer Major, 28), La Bruixeta (carrer de Jacint Verdaguer, 6) i Too Rico (carrer Major, 66).

Pel que fa a una possible segona edició, González afirma que "encara que les xifres d'enguany siguin fluixes, si va mitjanament bé i la gent entén el format, hi haurà una segona edició".

Premi per als participants

Durant la  setmana vinent, cada bar segellarà una papereta als clients del Bartotapa. Les persones que visitin almenys quatre bars diferents, podran votar la seva tapa preferida i d'aquesta manera entraran a un sorteig per guanyar un smartbox.

 

 

 

Edicions locals