L'Espíritu de Montjuïc s'acomiada del Circuit

Van ser tres dies de curses i de tornada al passat amb l'ambientació del recinte

Esports

Espiritu de Montjuïc
Espiritu de Montjuïc | Circuit

Després de tres dies de màxima intensitat al Circuit de Barcelona-Catalunya, on l'Espíritu de Montjuïc va transformar el traçat català en un circuit dels anys 60, el festival revival va arribar al seu final amb les últimes proves de diumenge.

La primera va arrencar puntual a les 10 del matí amb The Greatest Trophy, nom que bateja l'antic Trofeo Nastro Rosso. El belga Vincent Gaye va signar la victòria amb un Ferrari 275 GTB/C de 1966, així com la pole position.
L'Heritage Touring Cup va coronar un pilot local com a vencedor. Als comandaments d'un Ford Capri 3100 RS, Gérard López i Richard Meaden van poder imposar-se als 30 competidors que tenien. Amb un clàssic de 1974, el duet va haver de fer front a la presència del cotxe de seguretat i a una pista lliscant a causa de la pluja.

Paul Lafargue va conquerir la Classic Endurance Racing II amb un Lola T 298 BMW 1979. La Group C Racing, amb cotxes dels anys 80 i 90, va premiar al Mercedes Benz C11 1989 pilotat per Kriton Lendoudis i Rui Aguas. En l'Euro F2 Classic. Philippe Scemama va guanyar amb un March 752 del 1975.

La Clio Cup Spain disputava la primera cita del seu calendari esportiu 2018. Si dissabte David Pouget (GPA Racing) es va endur l'or i Nicolas Milan (Milan Competition) la plata, diumenge es van intercanviar els papers.

Un saló de competició històrica

Els al·licients que presentava Espíritu de Montjuïc no només es trobaven a la pista. Per aconseguir un ambient únic i autèntic, el pàdoc del Circuit de Barcelona-Catalunya va fer un viatge al passat.

Els més petits van conèixer a Charlie Rivel i Los Payasos de la Tele en l’homenatge que se’ls va fer a la carpa del circ. Tallers, concursos de bellesa per a cotxes i la Renault Passion Experience una varietat de models de la marca francesa amb diferents activitats de conducció, així com simuladors o circuits de seguretat viària.
 

Edicions locals