La reurbanització del carrer Llibertat de Montornès començarà dimarts

La primera fase d'obres té una durada prevista de quatre mesos

Societat

La reurbanització del carrer Llibertat de Montornès començarà dimarts
La reurbanització del carrer Llibertat de Montornès començarà dimarts

Dimarts vinent començaran les obres de remodelació del carrer Llibertat de Montornès, una de les obres més importants del municipi per aquest mandat i que està inclosa en la Llei de Barris de la Generalitat.

Això farà que la primera fase del projecte hagi d'estar enllestida abans del 30 de juny, la data límit marcada per la Generalitat per subvencionar part de l'obra, que té un pressupost total de 3,2 milions d'euros i un període total d'execució previst de 14 mesos.

La reurbanització del principal carrer de Montornès Nord, que afectarà 14.500 m2, suposarà la renovació de tot l'espai públic i l'ampliació de voreres, i resoldrà especialment aspectes de mobilitat i accessibilitat.

Dimarts s'iniciarà la primera fase dels treballs, que té una durada prevista de quatre mesos i abastarà des del Mercat Nuestra Señora del Carmen fins al número 8 del carrer. La segona fase durarà deu mesos més i s'iniciarà al setembre.

La reurbanització del carrer de la Llibertat, juntament amb la renovació que es va fer de la plaça del Poble són dues de les principals actuacions urbanístiques incloses en el Projecte d'Intervenció Integral de Montornès Nord.

Les obres van a càrrec de l'empresa Hercal Diggers, SL. L'import d'adjudicació és de 2.290.251,10 € (IVA inclòs) i la durada total, de 14 mesos.

Edicions locals