L'Ajuntament de Montornès habilitarà una zona d'esbarjo per a gossos

El projecte aprovat preveu ubicar l'espai al camí de la Justada

Societat

L'Ajuntament ha aprovat el projecte per habilitar una zona d'esbarjo per a gossos que estarà ubicada al camí de la Justada, entre l'institut Marta Mata i l'Escola Mogent. L'espai, que té un pressupost d'uns 50.000 euros més IVA és la resposta a les peticions de veïns propietaris de gossos del municipi.

L’enclavament escollit per ubicar aquesta nova zona és un terreny municipal existent entre l’Escola Mogent i l’I.E.S. Marta Mata en un terreny situat al Camí de la Justada, que segueix la traça del torrent de les Bruixes. Actualment aquest terreny es troba delimitat lateralment per les tanques dels patis dels dos centre educatius. La proposta consisteix en delimitar un espai segur amb tanques, on es planteja la plantació d’arbres que conformin espais d’ombra durant els mesos d’estiu i la col·locació de mobiliari urbà (bancs i font) per facilitar una estada còmoda dels usuaris.

Amb l’objectiu de facilitar l’ús d’aquesta instal·lació el major nombre d’hores possible, l'Ajuntament preveu un enllumenat mitjançat
dues columnes amb projectors tipus LED.

El projecte redactat pels serveis tècnics municipals i aprovat inicialment en el ple del passat 14 de desembre preveu que un cop comencin les obres l'espai pugui estar enllestit en dos mesos. El pressupost total de l'obra, que anirà a càrrec directament de l'Ajuntament, és de 50.066 euros més IVA.

Edicions locals