Montornès i Montmeló habiliten espais per a gossos

En aquestes zones tancades els animals poden anar deslligats

Societat

L'Ajuntament de Montornès ha habilitat tres espais d'esbarjo per a gossos per poder-los dur deslligats. Els espais que s'han habilitat en les darreres setmanes, estan ubicats al carrer de les Tres Creus, a la confluència dels carrers de Carles Riba i Can Parellada i al carrer de l’Alzina. Per la seva part l'Ajuntament de Montmeló també ha tancat una zona a l'avinguda Mil·lenari.

Un dels espais, d’uns 370 metres quadrats, s’ha senyalitzat i tancat al carrer de les Tres Creus, al camí d’ascens cap el jaciment Mons Observans. Un altre, s’ha situat als terrenys que hi ha entre els carrers de Carles Riba i de Can Parellada i el tercer al carrer de l’Alzina, prop de Can Coll. Segons fonts municipals, l’Ajuntament ultima l’habilitació d’una zona més a l’avinguda d’Ernest Lluch.

En aquests espais, els gossos poden anar sense lligar, exceptuant el cas de gossos perillosos. La senyalització indica els usos permesos i recomanacions com el fet d’evitar les joguines perquè no hi hagi conflictes entre mascotes.

Nou espai a Montmeló
Per la seva part, l'Ajuntament de Montmeló va obrir a principis d'any la primera àrea tancada d'esbarjo per a gossos situada a l'avinguda Mil·lenari d'uns 900 metres quadrats i dotada de serveis bàsics per als animals i els seus propietaris. Paral·lelament, l'Ajuntament té previst crear tres àrees més, en aquest cas obertes, a la zona del Pedregar, al camí dels Pagesos i al riu Besòs, les quals estaran senyalitzades i acotades. En aquestes àrees els gossos poden anar sense corretja, sempre que vagin identificats correctament i no siguin potencialment perillosos, així com que vagin acompanyats d'una persona adulta responsable.

Edicions locals