Arderiu la Carn
Venda de carn al major i detall. Els seus orígens es remunten a l’any 1934 quan anaven als mercats de poble d’arreu de Catalunya per contactar amb els pagesos i apropar els seus productes als consumidors de Barcelona. Una mena de pioners del kilòmetre zero. I és que aquesta empresa familiar sempre ha tingut clar que el producte de proximitat és el millor. Si bé inicialment es van dedicar a l’aviram, de mica en mica i atenent a les necessitats del mercat, van ampliar la gamma de productes i van incorporar altres carns, seleccionant els millors criadors: el xai de Moià, el porc d’Osona i la Selva, la vedella de Girona i el pollastre de Lleida. Proveïdors tots ells amb qui mantenen un contacte permanent des de fa més de tres dècades. Al 1995, aquest esforç va ser reconegut per la Generalitat amb el segon premi a l’empresa alimentària amb la tecnologia més avançada de Catalunya. Els seus elaborats, frescos o cuits, són fets a casa per garantir la màxima qualitat. I també tenen un servei de rostisseria tots els dissabtes i diumenges. El plat estrella: el seus canelons. L’últim dissabte de cada mes al matí, conviden a esmorzar gratuïtament a tots els seus clients, amics i coneguts. Una mitjana d’uns 1.150 entrepans per àpat. I els diumenges a partir de les 10 del mati fins les 5 de la tarda, el seu aparcament esdevé un 'merendero'-degustació per qui vulgui fer ús de les barbacoes i vulgui coure’s la carn comprada a Arderiu, amb música que amenitza l'esmorzar o dinar. Promocionem la Mitja Marató Granollers-Les Franqueses-la Garriga, tant amb l’activitat de l’escudella per als participants com en el lliurament de premis. Col·laborem amb entitats culturals i socials de Canovelles i també amb Càrites, Mans Unides i el Xiprer.
Adreça:
C/ Juan de la Cierva, s/n (Poligon Industrial Can Castells)
Canovelles
Xarxes socials:
Telèfon:
Pàgina web:
Correu electrònic:
Si vols formar part d’aquest directori, contacta’ns: publicitatdiarisom@som.cat