Solideo fa de la marxa 3 Nacions la primera amb energia renovable

La firma energètica instal·larà 30 mòduls fotovoltaics de 400WP cadascun per donar cobertura a l'esdeveniment

Aparador

Solideo fa de la marxa 3 Nacions la primera amb energia renovable
Solideo fa de la marxa 3 Nacions la primera amb energia renovable

La 3 Nacions by BWT serà la primera marxa cicloturista a implementar energia renovable gràcies a Solideo. La marxa se celebrarà el dissabte 11 de juny i ja compta amb 1.600 ciclistes inscrits de 2.500 places disponibles. La 42a edició d'aquesta marxa cicloturista –que, com sempre, recorrerà tres països i pujarà el port asfaltat més alt d'Europa, el port d'Envalira– serà la primera i única a implementar energia sostenible i renovable.

Segons José Antonio Hermida, organitzador de la Marxa 3 Nacions by BWT, "som pioners a Espanya; estem obrint un nou camí en els esdeveniments esportius per seguir pensant en el medi ambient en el futur". Rafael Reyes, cofundador i conseller delegat de Solideo, destaca que "hem volgut fer un pas més i aconseguir una instal·lació portàtil perquè la marxa fos autosuficient energèticament".

La instal·lació fotovoltaica que s'instal·larà comptarà amb 30 mòduls fotovoltaics de 400WP cadascun, i que s'estima produirà un consum diari de 52,42 kWh, per això s'ha dimensionat una instal·lació de 12 kWp on s'obtindrà un 100% d'autoconsum amb un 4% d'energia com a excedent.

Aquest 4% d'excedent s'injectarà al poliesportiu de Puigcerdà. "L'eficiència energètica que es produirà el cap de setmana de la marxa equival al consum d'un cotxe fent un trajecte de 705 km", detalla Reyes. Les inscripcions per a la 42a edició de la Marxa 3 Nacions by BWT estaran disponibles fins al 6 de juny.

A Solideo, l'estalvi comença per la teulada. Demaneu el vostre estudi!

Solideo
Avinguda Cerdanyola, 97 · Sant Cugat del Vallès
Tel. 93 399 16 44 - 93 595 65 19
www.solideo.cat

Edicions locals