Espai Decora va fer una gran donació de teles de sofàs antics per a la darrera instal·lació de Galiot

Aparador

Espai Decora va fer una gran donació de teles de sofàs antics per a la darrera instal·lació de Galiot
Espai Decora va fer una gran donació de teles de sofàs antics per a la darrera instal·lació de Galiot

Espai Decora forma part de la darrera gran instal·lació de Galiot Teatre. Aquesta empresa molletana especialitzada en sofàs, mobles i decoració va decidir donar teles vintage de sofàs perquè el titellaire les incorporés en les seves construccions.

"El Jaume Campmany –gerent d'Espai Decora– es va assabentar del projecte de construcció del Giravolta Titelles i em va convidar a recollir teles antigues", explica en Jordi Monserdà, de Galiot, qui assevera que fins i tot hi havia peces que superaven les tres dècades.

Tenint en compte que Monserdà aposta per construir les seves instal·lacions amb materials reciclats, Espai Decora va prendre la decisió de fer aquesta donació. No es tractava d'algunes peces puntuals, sinó que la quantitat de teles de sofàs va ser ben gran.

"Vam omplir la furgoneta amb cinc sacs industrials plens de teles", diu Monserdà, qui a banda de la quantitat, sobretot en destaca la qualitat: "A Espai Decora fan sofàs molt bons i això es veu". En aquest sentit, el titellaire afirma que després d'haver fet voltar el Giravolta Titelles per desenes i desenes de festivals –preveu arribar a la cinquantena funció aquest mes de juliol– "els colors no s'han descolorit ni les teles s'han arrugat". Alhora, Monserdà apunta que el fet que hi hagués diversos colors però gairebé tots de la mateixa estètica fa que tot plegat combini millor.

Jordi Monserdà es mostra molt agraït per la donació de totes aquestes teles que, "si les hagués comprat als encants, m'haurien costat molts diners". Amb tot, també destaca que no ha estat la primera donació de mans d'Espai Decora, ja que recorda com fa unes tres dècades, quan tot just arrencava com a titellaire i tenia el seu local al costat del taller d'Espai Sofà al carrer de Sant Llorenç, ja li lliuraven algunes fustes per a les seves primeres construccions.

ESPAI DECORA
Rambla Balmes, 1-3. Mollet del Vallès (al costat d'Abacus).
Tel. 935 709 145 / www.hogardecora.es

Edicions locals