Orada a la navarra
Cada dissabte, gràcies a una col·laboració entre el diari Som*, l'agència de continguts Espaistream TV i l'escola de cuina Aula Culinària de Granollers, disposareu d'una recepta original per inspirar els àpats d'aquestes festes nadalenques.
Ingredients
2 orades netes i filetejades
1 bitxo (guindilla fresca)
2 llesques de pernil
150 ml de brou de peix
100 ml de vi blanc
2 c.s d’oli d’oliva
Julivert
400 g de patates
Sal i pebre
Preparació
Posa el forn a escalfar a 150 °C (a dalt i a baix).
En un bol petit barreja el vi, l’oli, el bitxo tallat en làmines, sal, pebre negre i el brou de peix.
Posem en la safata del forn les patates pelades i tallades en rodanxes. Mullar amb l’amaniment i coure al forn a 150 uns 30 minuts.
Damunt col·loquem les orades, les farcim amb les llesques de pernil i les posarem en el forn uns 10-15 minuts més. (Depèn de cada forn).
Refrescar amb julivert.