Montecar, lloguer de cotxes i furgonetes a Granollers

La millor experiència en l'arrendament de vehicles a la ciutat

Aparador

Montecar, lloguer de cotxes i furgonetes a Granollers
Montecar, lloguer de cotxes i furgonetes a Granollers

Montecar Rent a Car és una empresa local, jove i dinàmica, dedicada al lloguer de cotxes i furgonetes que compleixen els estàndards de millor qualitat. La firma proporciona solucions de mobilitat als habitants de Granollers i rodalia, amb una flota variada per adaptar-se a les necessitats de cada client.

Des d'un Fiat 500 Cabrio o un cotxe econòmic com el KIA Rio fins a un SUV com el Peugeot 3008 automàtic o el Jeep Renegade, passant pel monovolum de 5+2 places del Renault Grand Scenic, un Mercedes Classe A que incorpora la intel·ligència artificial desenvolupada per la marca o un Mercedes Classe C Cabrio. També hi ha la furgoneta de 9 passatgers Mercedes Vito, furgonetes de càrrega i també la icona de la mobilitat elèctrica actual, un Tesla Model 3.

Tota la flota de Montecar Rent a Car pot entrar a Barcelona, ja que compleix la normativa de les zones de baixes emissions, i tota la flota és nova. La firma garanteix la millor experiència de lloguer de cotxes i furgonetes.

El tracte al client és sempre proper, ja que busquen la millor solució per a cada cas i preus tancats sense cap cost ocult, i ofereix la possibilitat de lliurament i recollida del vehicle al punt on indiqui el client (domicili, hotel o empresa) amb un petit cost addicional.

A més, tota la flota de lloguer de cotxes i furgonetes és lliure de Covid-19, ja que es desinfecten amb una màquina d'ozó després de cada lloguer.

Montecar Rent a Car
av. Francesc Macià, 160 · Granollers
Tel. 93 499 52 95 · 636 98 20 42
www.montecar.es · granollers@montecar.es

Edicions locals