El nou Volkswagen Caddy, renovat de dalt a baix, a Motorsol

El nou model creix en dimensions i s'adapta a les necessitats familiars i dels aficionats a l'esport

Aparador

El nou Volkswagen Caddy, renovat de dalt a baix, a Motorsol
El nou Volkswagen Caddy, renovat de dalt a baix, a Motorsol

A finals d'aquest 2020 estarà disponible la cinquena generació del Volkswagen Caddy, difícilment reconeixible en comparació amb les versions anteriors, ja que el disseny és tot nou. Tot i que manté la seva essència de vehicle comercial, el nou disseny s'apropa més a les necessitats de famílies joves i aficionats a l'esport. El frontal s'actualitza amb una imatge que recorda el nou Volkswagen Golf 8, amb una motllura de crom que es fusiona amb els fars de nou disseny amb tecnologia led opcional.

El capó és ara més alt, i la graella de bresca, més estreta i pintada del mateix color que la carrosseria, s'estén cap als costats en un estil que recorda el Volkswagen ID.3 elèctric. També canvia el vidre posterior, que ocupa gairebé la meitat de la superfície, i incorpora el logotip de Volkswagen per sobre dels eixugaparabrises. Les llums del darrere verticals accentuades en negre emmarquen el gran finestral. Per a la variant de vehicle comercial s'ofereixen opcionalment portes posteriors fabricades completament de xapa i sense finestra.

El nou Caddy incorpora nombroses novetats tecnològiques, com un volant multifunció, dues portes corredisses i sistema de detecció de somnolència. A més, també hi ha disponibles altres elements, com ajudes elèctriques per al tancament de les portes corredisses i la porta del darrere, sostre de vidre panoràmic, seients EGR i accés i arrencada sense clau.

El nou Caddy, que és el vehicle comercial més petit de Volkswagen, creix en totes les seves dimensions gràcies a la nova plataforma integral MQB. La gran boca de càrrega posterior permet carregar un palet europeu en un espai de càrrega que arriba als 3,3 metres cúbics. El model amb una distància entre eixos llarga, el Caddy Maxi, ofereix espai per a dos palets, una o dues portes corredisses i, opcionalment, porta del darrere o portes batents, mentre que el model per a transport de passatgers ve de sèrie com un cinc places. Opcionalment ofereix dos seients individuals addicionals a la tercera fila.

El nou model estarà disponible a finals d'aquest any al concessionari Motorsol, concessionari i taller oficial Volkswagen Comercials a Granollers, on el podreu trobar per només 284 euros al mes + IVA i sense entrada inicial.

Motorsol Volkswagen
ctra. del Masnou, km. 15,5 Granollers
Tel. 93 840 48 70
www.motorsol-volkswagencomerciales.es

Edicions locals