AQ Acentor inicia al novembre les obres d'AQ Vallès, l'única promoció d'obra nova protegida a Santa Perpètua de Mogoda

Es tracta d'un modern complex residencial amb 84 habitatges VPO (Vivendes de Protecció Oficial) de 2 i 3 dormitoris

Aparador

AQ Acentor inicia al novembre les obres d'AQ Vallès, l'única promoció d'obra nova protegida a Santa Perpètua de Mogoda
AQ Acentor inicia al novembre les obres d'AQ Vallès, l'única promoció d'obra nova protegida a Santa Perpètua de Mogoda

AQ Acentor, promotora immobiliària d'Aquila Capital a Espanya, especialista a desenvolupar projectes residencials en àrees metropolitanes, ha rebut llum verda per part de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda per arrencar de forma imminent les obres d'AQ Vallès, una promoció de 84 habitatges HPO de 2 i 3 dormitoris, situada a la localitat propera a Barcelona.

L'Ajuntament de la localitat ha informat a AQ Acentor que al novembre li va concedir la llicència que va ser sol·licitada per la promotora al juliol de 2019. Aquest compromís per part de l'ajuntament constitueix una fita important per al projecte, ja que permet iniciar les obres de la promoció.

AQ Vallès és un complex d'habitatges de protecció oficial situat a Santa Perpètua de Mogoda a la comarca de Vallès Occidental, amb una ubicació òptima a tan sols 20 minuts de la Diagonal de Barcelona. Aquesta promoció, únic projecte d'obra nova VPO en la localitat, ofereix totes aquelles característiques demandades en l'actualitat: habitatges espaiosos i lluminosos, amb amplis dormitoris, ventilació creuada, balcons i terrasses, a més d'extenses zones comunes amb espais verds, d'oci i piscina privada. El complex té prop tota mena d'espais d'ús habitual: escoles, comerços, parcs i tots els serveis necessaris. AQ Vallès és l'opció ideal per a aquelles persones que busquen un entorn tranquil, sense renunciar a les infinites possibilitats de la gran ciutat.

AQ Vallès és una de les 2.000 vivendes que desenvolupa AQ Acentor actualment a Barcelona, ​​Sant Adrià del Besòs, l'Hospitalet de Llobregat, Viladecans i Sant Cugat del Vallès. Les promocions d'habitatge protegit i lliure compten totes amb terrasses, zones comuns i altres particularitats que busquen els clients de forma accentuada des de l'inici de la pandèmia Covid-19.

En paraules de Sven Schoel, CEO d'AQ Acentor, "estem molt contents de poder fer un pas més en aquest projecte d'habitatge accessible després d'obtenir el compromís de llicència per part de l'ajuntament. Des d'AQ Acentor volem sempre oferir la millor qualitat tant dins de l'habitatge com en els seus voltants, garantint comoditat i qualitat de vida als nostres clients. En aquest sentit, AQ Vallès, a més de ser l'únic projecte d'obra nova VPO a Santa Perpètua, compleix amb les característiques necessàries que demana la societat".

Sobre AQ Acentor

AQ Acentor és la promotora immobiliària d'Aquila Capital a Espanya especialista a desenvolupar projectes en àrees metropolitanes principalment a Madrid, Barcelona, ​​Màlaga i València. AQ Acentor compta amb més de 6.000 habitatges d'obra nova en desenvolupament en 660.000 m2 de sòl que suposen més d'1,6 mil milions d'euros d'inversió total. El 40% dels habitatges actualment estan destinats a lloguer (build to rent), el que el converteix en un dels principals actors en el sector a Espanya.

Sobre Aquila Capital

Grup Aquila és una gestora líder en inversions en l'àrea dels actius reals. La seva estratègia d'inversió sostenible se centra en inversions en energies renovables, eficiència energètica, infraestructura, actius immobiliaris residencials, logística verda, així com en silvicultura i agricultura. Grup Aquila fundat el 2001 administra actualment 11.100 milions d'euros per a inversors institucionals a nivell mundial (situació a el 30 de juny de 2020). Grup Aquila es compromet a contribuir a la transició energètica europea mitjançant el finançament d'inversions sostenibles. Per crear valor per als seus inversors, Grup Aquila aplica un enfocament completament integrat d'inversió i gestió de fons. Amb 14 oficines a 12 països, els diferents equips d'experts en inversions de Grup Aquila recorren a les seves xarxes sectorials i experiències per comprovar, desenvolupar, finançar, gestionar i realitzar inversions al llarg de tota la cadena de creació de valor. Per a més informació, consulteu la pàgina www.aquila-capital.com/en.

Edicions locals